Kızıl Goncalar'dan heyecan yaratan fragman: Cüneyd biat edecek mi?

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini üstlendiği Kızıl Goncalar konuşulmaya devam ediyor. Bu hafta 16. bölümüyle ekrana gelecek dizide yine heyecan verici olaylar yaşanacak. Büyük bir kargaşanın yaşanacağı yeni bölümden 2. fragman yayınlandı.

MAGAZİN - 29-04-2024 10:58

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini üstlendiği ve izleyicileri ekrana kilitleyen "Kızıl Goncalar" dizisi, heyecan dolu hikayesiyle yine gündemde. Bu hafta yayınlanacak olan 16. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi, izleyicilere büyük bir kargaşanın yaşanacağı bir bölüm vaat ediyor.

Dizinin 2. fragmanında, merakla beklenen çatışmanın ilk işaretleri görüldü. Fragmanda, Cüneyd ile Sadi Hüdai'nin karşı karşıya geldiği sahneler dikkat çekti. Özellikle Sadi Hüdai'nin "Cüneyd gelecek biat edecek" şeklindeki sözleri, izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı.

İki güçlü karakterin karşı karşıya geleceği sahnelerin izleyicilere büyük bir gerilim yaşatacağı bekleniyor. Diziye damga vuran sürpriz gelişmeler ve karakterler arasındaki çekişmeler, izleyicileri ekrana bağlayacak gibi görünüyor.

İşte Kızıl Goncalar 16. Bölüm 2. Fragmanı:

Günün Diğer Haberleri